/

Trädgårdsstan & Jägarbacken

Vi får många frågor om hur det går med projektet Gripsholms Trädgårdsstad i Mariefred. Vi väntar fortfarande på att detaljplanen ska vinna laga kraft. Innan det sker har vi ingen riktig tidsplan eller bokningslista att erbjuda. Men håll ut – vi hoppas det kommer goda nyheter snart.

Under tiden skissar vi på en villa vi ska bygga på Jägarbacken i Marielundsviken. Det är en större familjevilla och vi väljer mellan två hustyper. Storleken kommer ligga på mellan 200-240 kvm och tanken är att villan ska vara en förebild för husen i Trädgårdsstan, fast där i mindre varianter.

Husförslag 1

Gripsholms Trädgårdsstad

Denna vackra villa är utformad för att passa Dig som vill ha stora ytor i ditt hem. Villan är i 2 plan med 119 kvm på varje våningsplan. Två eldstäder, en vid matplatsen och en i vardagsrummet. Stora, vackra glaspartier pryder huset som också har rymliga verandor med tak. Bottenplan består av kök, matrum, vardagsrum, WC/dusch, hall och tvättstuga. På övervåningen finns tre sovrum, två badrum, förråd och ett vardagsrum med glasveranda.

Husförslag 2

Gripsholms Trädgårdsstad

Även denna vackra villa är utformad för att passa Dig som vill ha stora ytor i ditt hem, men denna är något mindre, 206 kvm i 2 plan. Planlösningen på övervåningen tillåter upp till fyra sovrum, varav ett master bedroom med walk-in closet. Bottenplan har också två eldstäder, en vid matplatsen och en i vardagsrummet. Stora, vackra glaspartier pryder huset som också har rymliga verandor med tak. Bottenplan består av kök, matrum, vardagsrum, WC/dusch och hall. På övervåningen finns tre sovrum, ett badrum, tvättstuga, och vardagsrum. Tvättstugan kan göras till sovrum om man önskar tvättstuga i badrummet i bottenplan istället.

Inredning
I vårt senaste projekt Sjömagasinet satte vi ihop ett ett inredningskoncept. Inom konceptet finns tre olika stilar som vi valt att kalla Natur, Modern och Klassisk. Detta kommer vi jobba vidare med under kommande projekt.

Barnen i Trädgårdsstan

Klassisk
En stilren och tidlös stil där inredningen är baserad på symmetri och balans. Vi använder oss av klassiska material som vit marmor och brunt läder och blandar med färgerna tonad vit och grått.

Barnen i Trädgårdsstan

Natur
I denna stil har vi fått inspiration av naturen och dess kulörer. Harmoni med ett påtagligt lugn i centrum där färgerna går i tonad vit, beige och brunt.

Barnen i Trädgårdsstan

Modern
Här har vi eftersträvat en grafisk känsla med starkare färgsättning. Dominerande accentfärger som svart och grön blandas med den neutrala tonande vita för att hitta en vacker balans.

Kontakta oss om intresse finns för huset på Jägarbacken så kan du vara med i processen redan från början. Här är det verkligen först till kvarn som gäller!

 

 

Trädgårdsstan &

Jägarbacken

Vi får många frågor om hur det går med projektet Gripsholms Trädgårdsstad i Mariefred. Vi väntar fortfarande på att detaljplanen ska vinna laga kraft. Innan det sker har vi ingen riktig tidsplan eller bokningslista att erbjuda. Men håll ut – vi hoppas det kommer goda nyheter snart.

Under tiden skissar vi på en villa vi ska bygga på Jägarbacken i Marielundsviken. Det är en större familjevilla och vi väljer mellan två hustyper. Storleken kommer ligga på mellan 200-240 kvm och tanken är att villan ska vara en förebild för husen i Trädgårdsstan, fast där i mindre varianter.

Hustyp 1

Gripsholms Trädgårdsstad

Denna vackra villa är utformad för att passa Dig som vill ha stora ytor i ditt hem. Villan är i 2 plan med 119 kvm på varje våningsplan. Två eldstäder, en vid matplatsen och en i vardagsrummet. Stora, vackra glaspartier pryder huset som också har rymliga verandor med tak. Bottenplan består av kök, matrum, vardagsrum, WC/dusch, hall och tvättstuga. På övervåningen finns tre sovrum, två badrum, förråd och ett vardagsrum med glasveranda.

Hustyp 2

Barnen i Trädgårdsstan

Även denna vackra villa är utformad för att passa Dig som vill ha stora ytor i ditt hem, men denna är något mindre, 206 kvm i 2 plan. Planlösningen på övervåningen tillåter upp till fyra sovrum, varav ett master bedroom med walk-in closet. Bottenplan har också två eldstäder, en vid matplatsen och en i vardagsrummet. Stora, vackra glaspartier pryder huset som också har rymliga verandor med tak. Bottenplan består av kök, matrum, vardagsrum, WC/dusch och hall. På övervåningen finns tre sovrum, ett badrum, tvättstuga, och vardagsrum. Tvättstugan kan göras till sovrum om man önskar tvättstuga i badrummet i bottenplan istället.

Inredning

I vårt senaste projekt Sjömagasinet satte vi ihop ett ett inredningskoncept. Inom konceptet finns tre olika stilar som vi valt att kalla Natur, Modern och Klassisk. Detta kommer vi jobba vidare med under kommande projekt.

Barnen i trädgårdsstan

Klassisk
En stilren och tidlös stil där inredningen är baserad på symmetri och balans. Vi använder oss av klassiska material som vit marmor och brunt läder och blandar med färgerna tonad vit och grått.

Barnen i trädgårdsstan

Natur
I denna stil har vi fått inspiration av naturen och dess kulörer. Harmoni med ett påtagligt lugn i centrum där färgerna går i tonad vit, beige och brunt.

Barnen i trädgårdsstan

Modern
Här har vi eftersträvat en grafisk känsla med starkare färgsättning. Dominerande accentfärger som svart och grön blandas med den neutrala tonande vita för att hitta en vacker balans.

Kontakta oss om intresse finns för huset på Jägarbacken så kan du vara med i processen redan från början. Här är det verkligen först till kvarn som gäller!