/

MARIEFRED

Ekviken

Välkommen till barnvänliga, lugna och lummiga Ekviken strax utanför Mariefred. Här har du 38 minuter med tåg till Stockholm Central och 23 minuter till Eskilstuna Central. Med badrocksavstånd till Mälaren har du både bad och småbåtsliv direkt runt knuten. När vi planerade Ekviken inspirerades vi av det amerikanska Pocket Neighborhood-tänket. Nära till grannarna med upplyst gångstig och en vision att skapa en så trygg och anpassningsbar boendemiljö som möjligt. Närhet till förskola, skola och sportaktiviteter.

MARIEFREDS trevliga stadskärna med Gripsholms Slott ligger bara 3 kilometer bort, du tar dig dit på 5 minuter med bil eller 15 minuter med cykel på upplyst cykelväg. Mariefred är en levande stad året om med bra shopping och många evenemang som Bondens egen Marknad, Nordiska Mästerskapen i Food Truck, SM i gatumusik för att nämna några. Under sommartid finns museijärnvägen där du kan åka ångtåget som går mellan Mariefred – Ekviken – Taxinge, där Ekviken har en egen station. Mellan Stockholm och Mariefred går också den fina Ångbåten Maja under sommarhalvåret. Till Stockholms Central tar du dig med tåg på 38 minuter.

AKTIV FRITID. Det är bara ett par kilometer till en omväxlande 18-håls golfbana. Gillar du cykling finns många mil med både landsväg och mountainspår. Löpspåret genom Hjorthagen med kungens hjortar finns precis bredvid Ekviken. På vintern dras bra skidspår upp runt golfbanan och in i skogen. I Marvikarna lägger sig isen extra tidigt innan Mälaren och det finns många fina turer för långfärdsskridskor. Åkers bergslag med Sörmlandsleden bjuder på fantastiska badsjöar och vandring året om. På Mariefreds IP finns ännu fler löpspår fotbollsplaner, hockeyhall, gympahall, tennisplaner, beachvolleybollplaner och utomhusgym.

Våra hustyper

Villor – Slutsålt!

Ekvikens villa med sin cederträpanel kommer åldras vackert med åren. Huset har klassiska proportioner och är en 1,5 plansmodell med fyra till fem sovrum och två vardagsrum.

Radhus – Slutsålt!

Husen allra närmast Mälaren med fem rum och kök.
Här får du uteplatser på både på fram- och baksidan och det finns gott om plats för familj och vänner att umgås på.

Title Address Description

MARIEFRED

Ekviken 

Välkommen till barnvänliga, lugna och lummiga Ekviken i Mariefred. Här har du 38 minuter med tåg till Stockholm Central och 23 minuter till Eskilstuna Central. Med badrocksavstånd till Mälaren har du både bad och småbåtsliv direkt runt knuten. När vi planerade Ekviken inspirerades vi av det amerikanska Pocket Neighborhood-tänket. Nära till grannarna med upplyst gångstig och en vision att skapa en så trygg och anpassningsbar boendemiljö som möjligt. Närhet till förskola, skola och sportaktiviteter.

GUNNAR ANNA BILLIE
GRATT KOK
MORK GRATT KOK
DETALJBILD MÖRKGRÅTT KÖK
KÖK/VARDAGSRUM RADHUS
KÖK/VARDAGSRUM RADHUS
BILLIE - FONSTER
LAMPA
BILLIE
SOVRUM
RADHUS BADRUM
GRONT BADRUM
GUL DORR
FASADSKISS RADHUS
FASADSKISS RADHUS
VY VATTEN
EKVIKEN SKYLTAR
VILLA VY
VILLA DETALJBILD FÖNSTER
EKVIKEN VILLA
EKVIKEN VILLA KÖK
EKVIKEN VILLA KÖK
EKVIKEN VILLA OMRÅDET
VILLA VY
VARDAGSRUM VILLA EKVIKEN
EKVIKEN VILLA
EKVIKEN VILLA OMRADE
EKVIKEN VILLA
EKVIKEN VILLA
EKVIKEN VILLA VY
EKVIKEN OMRADE
VILLA GRON DORR
EKVIKEN BADRUM
EKVIKEN VILLA TVÄTTSTUGA
EKVIKEN VILLA FASAD
EKVIKEN VATTEN
Title Address Description